huisVakantiehuis in Hongarije.

Ons huis is in 2014/2015 in de verhuur geweest.
daarna hebben wij de woning zelf gebruikt, voor semi permanente bewoning.
Vanaf Mei 2019 is de woning weer beschikbaar voor verhuur.

Uw ervaringErvaringen

fred de maat (30-08-2015)
Beoordeling: 8,5

Waanzinnig leuk vakantiehuis in een mooie omgeving. Klasse.

Familie de Jong (31-07-2015)
Beoordeling: 9,0

Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad in deze prachtige vakantiewoning. Heerlijke bedden, een schoon en net huis van alle gemakken voorzien, een heerlijk zwembad. Ook was de tuin helemaal omheind, geweldig voor onze jonge kinderen. Ook een ledikant, een campingbed en kinderstoel waren allemaal aanwezig. Het huis heeft vele extra\'s ten opzichte van andere woningen! Een toppertje.

De Meiden (15-10-2014)
Beoordeling: 8,5

Een heerlijk weekend met 5 vriendinnen gehad in dit schitterende huis. Heerlijk zwembad en perfecte bedden. Heerlijk in het nabij gelegen restaurant gegeten tegen een redelijke prijs.

Fam Driessen (09-09-2014)
Beoordeling: 8,0

We hebben een week met onze familie in dit mooie en zeer nette vakantiehuis mogen verblijven. Aan alles was gedacht. Voor onze kleine van 2 jaar was een campingbedje en stoeltje aanwezig. Door het bestuderen van de site zijn we erachter gekomen dat dat aanwezig was en scheelde ons dat een hoop gesleep, en hoefde wij dit niet extra te huren. Voor de wat oudere kinderen onder ons was er een hotspot aanwezig zodat zij volop verder konden met hun favoriet spel op internet. Het zwembad is echt een aanrader vooral als je er nog even in gaat nagenieten na een gezellige avond in de kroeg. Kortom het was een fijne week en een aanrader voor iedereen.

Léon en Elizabeth (01-08-2014)
Beoordeling: 9,0

Met 7 personen een week in deze prachtige en zeer schone vakantiebungalow, De inrichting van deze bungalow is super luxe en modern te noemen. Verscheidene uitstapjes gemaakt. Heerlijk gegeten in de restaurants in Buk. Kortom: Een fantastische vakantiebungalow. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fam. Zijlstra (28-07-2014)
Beoordeling: 9,0

Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad. Huis is echt helemaal af. Schoon, netjes en van alle gemakken voorzien. Bij het dorp heb je veel bossen. Wij hebben fijn gefietst met de aanwezige fietsen. De omgeving is mooi en afwisselend. Eten in het restaurant Aurora in buk vlakbij het kuuroord was heerlijk.

Fam. Krijgsman (18-05-2014)
Beoordeling: 8,5

Wij hebben met onze familie een heerlijke week gehad. Het huis is zeer mooi en ruim ingericht en voorzien van alle gemakken, meer dan thuis. Van het zwembad hebben we veel gebruik gemaakt. In de omgeving zijn leuke dingen te doen en te bezoeken.

Wilt u meer weten, maak dan gebruik van het contactformulier of bel ons: 0031644908030

huis

.


menu